Строителни ремонти в Лом Монтана

Строителна фирма „ИМОТИ СТРОЙ КОНСУЛТ“ ООД е фирма с дълга история, която с годините се е доказала на пазара на строителни услуги. Ние сме строителна компания, която извършва всякакъв вид строителна дейност. Целта ни е извършване на висококачествени строителни услуги и удовлетворение от постигнатите резултати за нашите клиенти. Изпълняваме всякакви видове довършителни строителни услуги и ремонти в Лом и Област Монтана. Извършваме строителни ремонти в апартаменти, офиси, търговски и промишлени помещения, къщи и др. За нас не е проблем да изготвим и да съгласуваме с интериорен проект и след това да го реализираме. Строителството на сгради и довършителните строително-монтажни работи, които извършваме включват:
Качественото и срочно изпълнение на всички видове строителни дейности е от първостепенно значение за нас. През годините сме изградили добра репутация, на която държим. Когато извършваме ремонтни дейности, информираме нашите клиенти за различните варианти на изпълнение. При първоначалните разговори задаваме въпроси и искаме да знаем предпочитания на клиентите ни. Даваме и професионалното си мнение с цел постигане на най-добри резултати.
След Ваше обаждане, правим оглед на място и уточняваме естеството и обема на работа. След това може да Ви предложим оферта с цена за изпълнението на желаните строителните дейности.

Клиентите избраха нас защото:
  1. Изпълняваме работата в срок и за договорената цена
  2. Имаме собствена работна ръка и техник, който всеки ден проверява изпълнението на работата
  3. Комуникираме всекидневно с нашите клиенти
  4. Подписваме договор, в който е описано в детайли, какво ще бъде извършено
  5. Задължаваме се с крайна цена, без увеличаването и със скрити такси и др.
  6. Доказани професионалисти сме в строително-ремонтните дейности


Желаете ли да проведем предварителен разговор и оглед във връзка с Вашия ремонт?

Ако проявявате интерес, не се притеснявайте да ни потърсите на посочените телефони за контакти.
  • Разглеждания: 364

POWERED BY