Разработката на нови строителни проекти - Строителни дейности, Строителна фирма гр. Лом

Разработката на нови строителни проекти и подобренията в съществуващата инфраструктура са важни аспекти за развитието на всяко градско общество. В град Лом, който се намира в северозападната част на България, строителната фирма „ИМОТИ СТРОЙ КОНСУЛТ“ ООД играе ключова роля в изграждането и реновирането на покриви.

„ИМОТИ СТРОЙ КОНСУЛТ“ ООД е утвърдена фирма, специализирана във всякакъв вид строителни дейности, включително покриви. С опит от над 10 години в индустрията и екип от квалифицирани професионалисти, тази строителна компания се е утвърдила като водеща сила в своята област.

Едно от най-важните предимства на фирмата „ИМОТИ СТРОЙ КОНСУЛТ“ ООД е фокусът й върху качеството на изпълнението на проектите. Те използват само висококачествени материали и съвременна техника, за да гарантират издържливост и дълготрайност на покривите, които изграждат. От покриви с традиционна керамична черепица до модерни метални конструкции, фирмата предлага разнообразие от решения, съобразени със специфичните изисквания на клиентите.

Важен аспект от дейността на „ИМОТИ СТРОЙ КОНСУЛТ“ ООД е и персонализираният подход към клиентите. Компанията разбира, че всяко строителство е уникално и изисква индивидуално внимание. Затова те предоставят професионално консултиране и проектиране, което гарантира, че всеки проект ще отговаря на специфичните нужди и предпочитания на клиента.

Освен изграждането на нови покриви, „ИМОТИ СТРОЙ КОНСУЛТ“ ООД предлага и реновация на вече съществуващи покриви. Това включва преглед на състоянието на покривната конструкция, отстраняване на повредите и подмяна на части, ако е необходимо. Реновацията на покривите помага да се предотврати влошаване на състоянието им и осигурява продължителна защита на сградата.

Строителната фирма „ИМОТИ СТРОЙ КОНСУЛТ“ ООД в Лом не само се грижи за качеството на своите услуги, но също така е посветена на съответствието с всички сигурностни стандарти и нормативи. Те спазват всички изисквания за безопасност на работното място и разполагат с необходимата лицензия и осигуряват гаранция за извършените строителни дейности.

С годините „ИМОТИ СТРОЙ КОНСУЛТ“ ООД успя да създаде репутация на надежден и професионален партньор в строителния сектор. Тяхната комбинация от опит, качество и индивидуален подход ги прави предпочитани избор за клиенти, които се нуждаят от изграждане или реновация на покриви в град Лом.

В заключение, строителната фирма „ИМОТИ СТРОЙ КОНСУЛТ“ ООД в град Лом предлага висококачествени услуги за изграждане и реновация на покриви. Със своя опит, професионализъм и персонализиран подход към клиентите, те осигуряват надеждност, издържливост и естетика във всеки проект, който поемат. Като водеща строителна фирма в Лом, „ИМОТИ СТРОЙ КОНСУЛТ“ ООД продължава да допринася за развитието на града и удовлетворяването на нуждите на своите клиенти.

Ремонт и цялостно изграждане на покриви в град Лом и област Монтана!

Фирма „ИМОТИ СТРОЙ КОНСУЛТ“ ООД предлага професионално изграждане и ремонт на покриви в град Лом, както и в Добри дол, Долно Линево, Замфир, Ковачица, Лом, Орсоя, Сливата, Сталийска махала, Станево и Трайково. Може да се обърнете към нас за всички видове покривни услуги в страхотно съотношение във вечната дилема цена/качество. Фирмата разполага с опитни покривни строители, инженери и модерна строителна техника чрез която бързо, качествено и срочно изпълнява поетите ангажименти. Нещо много важно, ние държим на дадената от нас дума, пазим доброто си име и репутация и няма да ви подведем с ниска оферта, която в последствие да набъбне тройно. Това е един от основните трикове на строителни „групички“, които обикалят страната и предлагат услугите си.

Това е едно от огромните предимства на лицензираните строителни фирми, ние сме готови да подпишем договор и да дадем гаранция за извършения от нас ремонт. Държим да спазим стриктно дадено от нас обещание, че покривът ще издържи десетилетия наред. Много от гореспоменатите строителни групи печелят нови клиенти чрез оферти буквално на половин цена, това е така защото те са планирали по средата на ремонта, когато вече са разкрили покривната конструкция, да се „появят скрити повреди“ и разходите скачат драстично. Клиентите обикновено са принудени да се съгласят, защото при разкрита покривна конструкция може да завали дъжд и да нанесе щети за десетки левове. Повечето се съгласяват, а други са прекалено доверчиви и са дали цялата сума предварително и нямат избор. Не са малко случаите, в които подобни групички рекетират възрастни хора за пари, като се стига и до заплаха и физическа разправа. Лесно може да проверите това в световната търсачка и ще се убедите, че ви казваме истината. Не забравяйте спокойствието и сигурността са едни от най-важните неща в живота. Основните медицински проблеми започват със стреса!

В град Лом и дори в цяла област Монтана може да изберете професионални строителни услуги по ремонт на покриви на фирма „ИМОТИ СТРОЙ КОНСУЛТ“ - https://stroitelnafirma.com/ Ние може да ви бъдем изключително полезни за всички видове покривни ремонти, все пак сме на пазара за строителни услуги по ремонт на покриви вече повече от 15 години. Може да разчитате на това, че нашите служители са опитни и знаят какво правят. Те няма „ да си оставят ръцете“, а ще изградят за вас една прекрасна и модерна покривна конструкция, която да пази къщата ви от бури, урагани ветрове, снегове и други.

Може да направите запитване за оферта за изграждане на нов покрив директно тук от сайта ни или на телефон: 0884 711 480 / 0896 53 57 59

Може да разчитате на https://stroitelnafirma.com/ за всички видове покривни услуги и то в цялата страна, част от които са:

**

 • Цялостно изграждане на нов покрив в град Лом;
 • Частичен или основен ремонт на покрив в Лом;
 • Реконструкция на покриви;
 • Пренареждане, претърсване на керемиди;
 • Отстраняване на течове в под покривното пространство; Разкриване на покривна конструкция;
 • Надстройка на таванска стая (до подходяща за живеене височина);
 • Сваляне на стари керемиди в Лом;
 • Наковаване на битумни керемиди;
 • Ремонт на покриви с метални керемиди;
 • Ремонт на покриви с полагане на хидроизолация;
 • Покривни тенекеджийски услуги в град Лом и региона;
 • Хидроизолация на ламаринени покриви;
 • Хидроизолация на плоски покриви;
 • Махане на съществуваща хидроизолация в град Лом;
 • Монтаж на течна хидроизолация върху покриви в Лом;
 • Поставяне на воалит и/или на полиестерно фолио (за керемидени покриви);
 • Монтаж на битумни керемиди в района на община Лом;
 • Монтаж на битумни керемиди върху скатни покриви;
 • Изграждане на скатен покрив с битумни шиндли;
 • Изграждане на скатен покрив с „фалцова ламарина“;
 • Монтаж на хидроизолационни системи;
 • Изграждане на дъсчена покривна конструкция;
 • Лакиране на челни дъски;
 • Наковаване, лакиране на сачак;
 • Поставяне на качествена хидроизолация на ниски и достъпни цени;
 • Монтаж на покривен прозорец в град Лом;
 • Поправка, обшивка на комин;
 • Ламаринена обшивка на комин;
 • Направа на шапка за комин;
 • Монтаж на битумни мембрани;
 • Монтаж на битумни покривни листи;
 • Монтаж на каменни плочи;
 • Изграждане на покриви от камък в Лом;
 • Изграждане на колони;
 • Обшивка на борд;
 • Ремонт на улуци и поставяне на водосточни тръби и казанчета в Лом;
 • Сваляне и транспортиране на отпадъците до сметище в района на община Лом;
 • Други.**

Ремонти на апартаменти в Лом, Монтана

За качествено изпълнение на ремонти в апартаменти в Лом, Монтана, трябва да подберете не само подходящото време, но и подходящата строителна фирма.

Изборът на подходящо време на един основен ремонт на апартамент е свързан изключително добро планиране и високо ниво на доверие към избраната строителна фирма, защото това би могло да бъде свързано с временното преместване на цялото семейство за извършване на ремонта или извършване на поетаепен ремонт, при който ремонта се извършва в определени помещения, а семейството живее в други стаи.

Това от своя страна означава, че срочното и качествено изпълнение добива водещо значение при избора на строителна фирма в Лом, Монтана, която да извърши строителните услуги при условия, които най-добре пасват на вашия бюджет и изисквания.

Привидно всичко изглежда много просто, но когато се озовете на пазара за строителни услуги в Лом, Монтана, попадате в една натоварена среда, в която много строителни бригади са разпокъсани на много обекти, много строителни фирми в Лом, Монтана са ангажирани за конкретния период удобен на вас, цените в този период са високи и т.н.

Тогава, не ви остава други изход, освен да започнете да проучвате и да проведете предварителни разговори, за намерите фирма, която предлага цялостни услуги за ремонти на апартаменти и която е изложила портфолиото със строителни услуги, цени и начини на работа.

За извършването на цялостен ремонт на апартамент в Лом, Монтана е препоръчително да намерите строителна фирма с доказан опит в ремонтите. Ако искате частичен ремонт на апартамент или малка услуга за вътрешен ремонт на апартамент, може би ще се наложи да почакате докато намерите свободен изпълнител, а и трябва да внимавате да не попаднете на строителна бригада, която изпълнява поръчки на много места, защото това може да доведе до забавяне в изпълнението.

Рецептата е още в началото отношенията да бъдат регламентирани със сключен договор за цена и срок (те се определят след стойностен оглед на апартамента), както и гаранция за изпълнението.

При договаряне на ремонта от изключително важно значение е контрола над майсторите от страна на техническия състав на фирмата, като регулярните огледи по време на изпълнението от страна на клиента също създават усещане за сигурност и комфорт при следване на заложения предварителен проект и срок за изпълнение.

Избор на строителна фирма в Лом, Монтана

В тази статия няма надълго и нашироко да се спираме относно това как се избира строителна фирма в Лом, Монтана, а ще бъдем кратки, точни и ясни. Ще ви дадем база от подходящи въпроси, които да зададете към служителите в строителната фирма – тази която сте избирате дали да възложите строителството точно на нея.

Тези въпроси, ще ви помогнат във вашия избор. Това са точни въпроси, насочени са към главната цел – събиране на информация – и са от опита на „ИМОТИ СТРОЙ КОНСУЛТ“ ООД в работата си с клиенти, с подизпълнители, с други строителни фирми; опит натрупан следствие на повече от 20 години в строителния бранша. Е, да започваме!

Колко такива проекти сте изпълнили преди? Важен въпрос, който ще постави началото на разговора. Вие ще получите информация директно дали сте в комуникация с компания, която бързо ще навлезе в рамките на вашия проект.

Следва да се насочите конкретно към цената на подобни проекти. Можете спокойно да питате, колко излиза цена на квадратен метър за такъв тип строителство? Според статистиката цената е второто най-търсено нещо от клиентите, когато търсят информация за строителни фирми.

Можете да имате специфични въпроси, които са напълно в тона на съвременните тенденции в строителството. Колко опит има строителната фирма в изпълнението на енергийно-ефективни проекти, зелено строителство, строителство с инсталация на модерни алармени системи и т.н. Все въпроси, свързани с изпълнение, което ще придобие актуалност след завършване на самия проект, но такива, които трябва да се изяснят навреме.

Ще има ли подизпълнители на обекта? Добре е да знаете каква част от майсторите на терен, ще бъдат от строителната фирма и каква част ще са подизпълнители. Това е важно защото ще знаете как да реагирате спрямо работниците на място и към кого да се обръщате когато имате забележки.

Какви са основните умения и приоритети на строителната фирма? От този въпрос ще разберете много за строителната фирма и къде да очаквате нейното най-силно представяне. Ще разберете дали тя има наличния състав за изпълнение на по-сложни строителни проекти

Почиства ли фирмата след себе си ( има строители, които не го правят)? Държат ли строителната площадка чиста и безопасна за минаващите оттам, за работещите, за всеки който по един или друг начин се озове на обекта?

Когато получите тези отговори, задоволителни за вас или не, вие ще можете да си направите вашите изводи. Може да направите кафе пауза и да вземете решението си конкретно за тази строителна фирма. Върнете се в офиса на фирмата и ако сте решили да работите с това строително предприятие, минете към последния важен въпрос. Как ще работите заедно с фирмата от финансова гледна точка? На каква основа ще се случи цялото оценяване на проекта: на пазарна цена, на офертна цена, на цена по договаряне...

Дори да не търсите строителство, а планов ремонт или ремонт от по-особен характер, то тези въпроси към строителната фирма също ще ви бъдат от полза. Не случайно зададохме темата като за строителна фирма в Лом, Монтана. Просто в момента в Лом, Монтана се строи много, ремонтира се най-много и в града са разположени множество строителни фирми. Когато имате на ваша страна знание как да подходите при проучването и разговорите с конкретна строителна фирма в Лом, Монтана, тогава ще бъдете много по-подготвени и сигурни в избора си. Просто защото ще тествате самата строителна фирма в най-първоначалния етап от изпълнението на вашето строително начинание.

6 масови грешки при ремонт на баня

Ремонт на баняОбновяването и декорацията на нашата баня е дейност, която има стратегическо значение за подобряване на комплексното ниво на комфорт в целия ни дом. Наред с множеството добри практики обаче съществуват и реципрочни отрицателни такива, които могат да създадат дискомфорт, както в дългосрочен, така и в краткосрочен план.

1. Бързате ли?
Една българска поговорка гласи „Бързата работа – срам за майстора“. Истината е, че винаги когато бързаме прекалено, за да реализираме някоя наша идея, то рискът от провал се увеличава в геометрична прогресия. Ако нямате достатъчно време да проучите и да се информирате, то това може да ви коства сериозен разход в бъдеще, което до голяма степен ще обезсмисли иначе чудесната идея за обновяване на вашата баня.

2. Сделка или не?
Виждате промоция и се втурвате да купувате? Грешно! Ако вече сте започнали ремонт на банята, то означава да включите компонент, който не сте планирали. А дали неговите размери, цвят и дизайн линия отговарят на вашите планове? В повечето случаи – най-вероятно не! Ако пък определена промоция на даден компонент от обзавеждането за баня отключи у вас желание за реновирането й, то това значи да създадете концепцията си изцяло около него, а това едва ли ще бъде много успешно, поне не в повечето случаи.

3. Утре ще му мислим?
При редизайн на бани е важно да не претупвате нещо и да го класифицирате като маловажно, защото то може да се окаже малкият камък, който да преобърне цялата ви концепция с краката нагоре. Отдайте се на своя перфекционизъм и си осигурете подходящите аксесоари и мебели за баня в съчетание с великолепно изпълнение.

4. Ами кърпите?
Преди да изберете бъдещите мебели за баня е добре да анализирате какви принадлежности намират място в нея. Ако е нужно дори си запишете, кое къде бива поставяно и къде трябва да отиде. Не позволявайте след ремонта да се окаже, че не сте предвидили къде да оставите четката си за зъби, кърпите или друга макар и по-маловажна вещ от стандартното обзавеждане на вашата баня.

5. Забравихте децата?
Дори да нямате деца, то може би в някакъв момент ще имате такива. Това поставя въпроса за това как специфични вещи, които те употребяват ще намерят място във вашата баня. Планирането на този макар и леко неортодоксален момент ще ви гарантира успеха на цялата операция.

6. Счупихте плочка?
Макар рядко да е нужна по-сериозна здравина на пода в банята, то подбора на здрава и надеждна настилка може да се окаже от съществено значение. Едва ли искате година след обновяването, в което сте вложили толкова сърце, пари и енергия да се окаже, че сте счупили плочка. Изберете подови настилки с висока якост, които са и по-дълготрайни. Едно практично решение в тази насока е качественият гранитогрес.

Ремонт на апартаменти

Ремонтът на един апартамент днес е стъпка-по-стъпка пътуване в съвременните тенденции и изисквания за строителство, където домовете се ремонтират, така че да осигуряват на собствениците една много по-добра среда за живот. Така че, без значение дали търсите строителна фирма специализирала в ремонт на апартаменти или строителна бригада с опит във вътрешните ремонти, то трябва да настроите мислите си не само за естетическа промяна във вашия дом, но и за голям функционален скок в неговото използване.С тази интродукция ви въведохме в една среда, в която ремонтът не е самоцел, а е дълбоко обновление в основните характеристики на вътрешното и външно пространство на даден апартамент. Този задълбочен поглед в съвременната философия при ремонт на апартаменти е на дневен ред, защото е много по-рентабилно да промените апартамента си според съвременните стандарти за пестене на ресурси, ергономичност и естетика, отколкото да търсите постоянно нови и нови жилища за живеене.Промяната в мисленето относно темата ремонт на апартаменти не е зададена само от страна на собствениците. Това е цяла концепция, която е свързана с прословутото Парижко споразумение за климата, което има за цел до 2030 година огромен процент от домовете в ЕС да са ремонтирани според изисквания за пестене на енергия. Това значи ремонтите да се правят така, че сградите да отделят по-малко вредни емисии от системите, които работят в тях; да са енергийноефективни; да са самоподдържащи се сгради, изобщо да олицетворяват смисъла на фразата – устойчиво развитие.В целия този аспект, препоръките към държавите участнички в Парижкото споразумение са в три направления: да има национални стратегии за реновиране и саниране на сградите; да се използват спестените пари от по-икономичните сгради за още иновации в строителството и ремонтите; да се направи всеобщо достояние възможността, хората да строят и ремонтират домовете си според новите изисквания за пестене на енергия и устойчиво развитие.На пръв поглед всичко това може да изглежда далечно за България, но е факт, че страната ни бе предупредена, че ще плаща глоби за мръсния въздух в големите градове. Заедно с това върви процес на саниране на блокове в цяла България, които имат за цел да направят жилищните сгради по енергоспестяващи и по-модерни на външен вид. В този ред на мисли, нищо не пречи на една добра строителна фирма в София, да възприеме инициативите на споразумението. Тогава самата строителна фирма, ще може да предложи персонализирани решения на собствениците за обновление и качествена работа при ремонта на апартаменти в тон с устойчивото развитие, което се смята за единствения правилен ход за близкото бъдеще.Ето защо ремонтът на вашия апартамент е едно потребителско пътуване където можете да изберете строителна фирма, която да въплъти идеите за по-добри, красиви и функционални апартаменти съобразени с духа на времето.

Защо да изберете нас?

Ние сме фирма с доказан опит в Строителството, държим на качественото изпълнение в срок и винаги обръщаме внимание дори и на най-малките детайли, независимо от големината на обекта.