Ремонт на покриви в Лом Монтата

Строителна фирма за ремонтиране на всякакъв тип покриви на територията на Лом, Монтана
Ние сме строителна фирма за ремонтиране на всякакъв тип покриви на територията на Лом, Монтана. Вече повече от 20 години ние се занимаваме само и единствено с цялостно изграждане или ремонтиране на покриви. С повече от 70 реализирани обекта в цялата страна, смеем да твърдим, че сме една от най-добрите фирми за ремонт на покриви в страната.

Защо да ремонтираме покрива?
С годините покривът се амортизира и е все по-вероятно да протече. След буря или проливен дъжд е добре да проверите таванските помещения или най-горните етажи на вашата къща или кооперация, за да проверите дали има следи от течове. Всякакви влажни петна, пукнатини, мухъл могат да бъдат признах за протекъл покрив.

В повечето случаи след като дъждовната вода попадне под керемидите, дървеният гредоред или покривна конструкция могат да започнат да гният и пленясват, което дава предпоставки за ремонт на покрива.

В наши дни покривните материали са много по-здрави и качествени, отколкото преди, затова след като заменим стария покрив може да сме сигурни, че той ще издържи поне 10-15 години без никакви проблеми(тук е важно да вметнем, че за да имате гаранция в това трябва да сте сигурни, че майсторите извършили ремонта са извършили услугата качествено).

Ние от „ИМОТИ СТРОЙ КОНСУЛТ“ ООД изключително качествени услуги за ремонт на покрива и всички видове покривни ремонти, независимо дали става въпрос за цялостен ремонт или частично ремонтиране.

Нашите основни приоритети при ремонт на покрива са:
  1. Използване на качествени и изпробвани покривни материали
  2. Внимателна работа с отношение към детайлите, защото не трябва да премине нито капка!
  3. Старателно полагане на хидроизолация, дървена скара и перфектно нареждане на керемидите
  4. Спазване на срокове и изпълнение на всичко договорено преди започване на ремонта
  5. Издаваме обекта чист и с гаранция за качество на извършената работа!

Ако и Вашият покрив се нуждае от ремонт, не се чудете а се свържете с нас!

POWERED BY